Wie zijn wij?

We zijn een enthousiast team met veel ervaring in de zorg. Wij vinden het belangrijk dat zorg wordt aangepast op het leven van onze klanten en niet andersom. Wij leveren thuiszorg die precies aansluit op de wensen en de levenswijze van onze klanten, zodat ze hun leven thuis zo "normaal" mogelijk kunnen voortzetten.

Jacoline Rehorst

Jacoline Rehorst (regiokantoor manager) heeft meer dan 20 jaar ervaring in de thuiszorg. Door deze jarenlange ervaring heeft ze precies voor ogen hoe zorg hoort te zijn.

Ellen van der Heiden

Ellen, personeelszaken en office manager is het aanspreekpunt voor de medewerkers. Bij haar kunt u terecht voor al uw vragen betreffende personele zaken.

Esther van der Waal

Is HBO-V verpleegkundige en werkzaam als wijkverpleegkundige voor de regio Westvoorne en Bernisse. Zij is o.a.verantwoordelijk voor de indicatiestelling van de cliënten.

Anouschka Lutgenau

Anouschka werkt sinds maart 2014 bij Best Care op de financiële en salarisadministratie. Zij heeft daarvoor hetzelfde werk gedaan bij diverse bedrijven in verschillende branches.
Anouschka is van maandag tot en met donderdag op kantoor.

Denise Keller- Lapré

Denise Keller- Lapre is HBO-V- en wondverpleegkundige. Zij werkt als wijkverpleegkundige bij Best Care voor de regio's Spijkenisse en Hellevoetsluis en stelt onder andere de indicaties voor de zorgvragers.