LEERLING VERZORGENDE IG

De functie:
In 2,5 jaar doorloop je de opleiding tot Verzorgende IG, je werkt in diverse zorgteams. Daarnaast ga je gemiddeld één dag per week naar school. Tijdens de opleiding krijg je begeleiding vanuit Best Care van een werkbegeleider en praktijkopleider.

Als Verzorgende IG houd je je bezig met de zorg voor en het welzijn van onze klanten. Je ondersteunt de klant door het uitvoeren van verzorgende en verplegende taken. Je stemt de hulp af op de mogelijkheden van de klant en de eventueel aanwezige mantelzorger.

Wie ben jij?
Je kunt goed luisteren, je bent enthousiast, flexibel, zelfstandig en je staat al stevig in je schoenen. Je communiceert goed met klanten, mantelzorgers, vrijwilligers, collega’s en andere zorgaanbieders. Je wilt je graag ontwikkelen en je gaat uitdaging niet uit de weg!

Wat vragen wij van jou?
Je hebt een diploma Helpende of helpende plus,
Je bent bereid en in staat om minimaal 24 uur per week te werken (exclusief één schooldag per week),
Je bent in het bezit van rijbewijs en auto of scooter.

Wat verwachten we van jou?
Je bent bereid en in staat om naast je werk gemiddeld 1 dag per week naar school te gaan
Je bent flexibel inzetbaar, dat wil zeggen je kunt zowel in de ochtenden als in de avonden en de weekenden werken.

Wat biedt Best Care?
Best Care biedt de mogelijkheid, om met behoud van salaris, het diploma van Verzorgende IG te behalen. Het lesgeld en de boeken worden betaald door Best Care. De schooltijd wordt voor 50% vergoed. De opleiding start in februari 2019. Best Care levert thuiszorg op Voorne Putten.

Meer informatie en solliciteren:
Voor meer informatie over de opleiding kun je contact opnemen met Ellen van der Heiden 088-7508221 of Jacoline Rehorst 088-7508321
Ben je enthousiast en durf je de uitdaging aan? Stuur dan zo snel mogelijk jouw motivatiebrief en cv naar e.vd.heiden@bestcareforyou.nl